KIKOAANBOD: LICHTPUNTJES IN EEN DONKERE PERIODE

Gepubliceerd op 21 oktober 2020 om 17:28

Ons land wordt donker en kleurt oranje en dan bedoel ik jammer genoeg niet enkel door de herfst... 

 

De angst om besmet te raken met het COVID-19 virus is talrijk aanwezig. De overheid besliste daarom om over te gaan naar code oranje. Gelukkig mogen bij deze kleurcode de activiteiten op de KIKOzolder blijven doorgaan.

Dit zijn voor mij telkens weer lichtpunten waaruit ik de kracht en het plezier haal om vanuit vertrouwen mijn leven te leiden.

In deze tijd is het van nog een groter belang dat kinderen van kleins af aan oefenen om in hun kracht te gaan staan, om hun talenten te kennen en om aan zelfzorg te doen. Om vanuit vertrouwen en liefde in eerste plaats voor zichzelf te zorgen en daarna voor een ander en de maatschappij. 

 

Hieronder kan je het aanbod van KIKO terugvinden tot het einde van het jaar 2020. Hopelijk mogen we samen veel licht brengen in deze donkere dagen. 

 

In de herfstvakantie: de vakantiedagen: de drie biggetjes. VOLZET!

Meer info kan je terugvinden via deze link: https://www.kikoarendonk.be/aanbod-kinderen/vakantiedagen

 

Na de herfstvakantie kan je aan volgende trajecten deelnemen:

 

dinsdag: DE MAGISCHE WERELD van de KRACHTDIEREN voor kinderen uit de lagere school: meer info via deze link: https://www.kikoarendonk.be/aanbod-kinderen/een-magische-wereld

De kinderen worden door de Wijze - Man - Die - Met - Dieren - Praten - Kan uitgenodigd om kennis te maken met de krachtdieren. We oefenen om deze krachten te gebruiken in verschillende situaties. 

 

woensdag: GENIETmomenten MINI voor kleuters en kinderen uit het 1ste & 2de leerjaar - MIDI voor lagere schoolkinderen: meer info via deze link: https://www.kikoarendonk.be/aanbod-kinderen/geniet-momenten

Tijdens deze momenten vertrekken we vanuit de dingen die de herfst ons te bieden heeft en ons te leren heeft. We besteden tijdens het oefenen via mindfulness,yoga, verhalen luisteren, ... en creëren aandacht aan het leren loslaten.

 

vrijdag: CHAKRAyoga: MINI voor kleuters en kinderen uit 1ste & 2de leerjaar - MIDI voor lagere schoolkinderen: meer info via deze link: https://www.kikoarendonk.be/aanbod-kinderen/kids-yoga

Tijdens het yogauurtje ervaren we door meditaties, affirmaties, houdingen, emotiespel en tekenopdrachten de verschillende energiebanen of chakra's in ons lichaam. We oefenen om zacht en bewust vanuit een focus ons lichaam te ontspannen om nadien het weekend helemaal zen in te gaan. 

 

zaterdag: KRACHTIG KIND voor kinderen vanaf 10 jaar: meer info via deze link: https://www.kikoarendonk.be/aanbod-kinderen/krachtig-kind-coaching

Krachtig Kind is een traject waarbij we via verhalen de kinderen begeleiden en ondersteunen in het vinden van zijn/haar talenten en innerlijke krachten zodat het mag groeien tot een persoontje dat vol zelfvertrouwen in het leven staat.

 

In de kerstvakantie zijn er nog 7 plaatsen vrij voor de vakantiedagen: sneeuwwitje. Deze gaan door op dinsdag 22 en woensdag 23 december.

Meer info kan je terugvinden via deze link: https://www.kikoarendonk.be/aanbod-kinderen/vakantiedagen

 

Schrijf je graag jouw kind(eren) in voor 1 of meerdere trajecten, stuur dan een mail met de nodige info zoals het traject en de naam van jouw kind(eren) naar kikoarendonk@gmail.com. Nadien ontvang je een mail met betalingsgegevens. Het aantal deelnemers is bewust klein gehouden daarom geldt de volgorde van betaling is de volgorde van inschrijving.

 

Twijfel je of een traject geschikt is voor jouw kind? Stuur me een mailtje en dan bekijk ik dit graag samen met jou.

 

Ik verwelkom jullie kind(eren) graag op de KIKOzolder.

Draag zorg voor jezelf en elkaar en geniet vooral van alle dingen die nog mogelijk zijn!

 

Liefs,

Naddy.

 

Mocht het zijn dat 1 van deze trajecten niet door kan gaan omwille van een beslissing door de overheid dan proberen we voor een gepaste oplossing te zorgen:

 

  • verplaatsen van de sessies indien mogelijk of

  • online volgen van de sessies indien mogelijk of

  • terugbetaling van het inschrijvingsgeld van de geannuleerde sessie

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.