ALGEMENE VOORWAARDEN

 

 

 

 

 

 

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kan contacteren. Mocht je vragen hebben dan kan je ons bereiken middels de volgende gegevens:

KIKO@HOME BelevingsDozen
Tel: +32 486 054 874
Mail: kikoarendonk@gmail.com
De handelsnaam van ons bedrijf is: Kind In Kunst Ontmoetingen
Onze domeinnaam is www.kikoarendonk.be
Ons vestigingsadres: Bleek 44 te 2370 Arendonk
BTW: BE 0724 574 855

Aanbod

Elke BelevingsDoos bestaat uit een samenstelling van kwalitatieve materialen en een handleiding waarop duidelijk vermeld staat hoe je aan de slag kan gaan met de BelevingsDoos. De BelevingsDoos draagt bij aan een innerlijke rust en groei.

Afbeeldingen die getoond worden op de site zijn illustratief en kunnen licht verschillen van de inhoud van de BelevingsDoos. Bestelde producten zijn niet bestemd voor wederverkoop.

 

Prijzen

De prijzen van artikelen aangeduid op de website zijn inclusief btw en verzendkosten in België. De prijzen waaraan KIKO@HOME artikelen aanbiedt, kunnen steeds wijzigen. Voor een bestelling via de website geldt steeds de prijs die van toepassing is op het moment van de bestelling. Voor levering in het buitenland worden extra verzendingskosten aangerekend. Neem hiervoor contact op met onze klantendienst via kikoarendonk@gmail.com.

 

 Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de je bezorgadres nog te wijzigen.

 

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd bij jou aankomt. Je hebt dan recht op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar kikoarendonk@gmail.com.
 

Aansprakelijkheid

KIKO@HOME is niet aansprakelijk voor eender welke schade door het niet opvolgen van door KIKO@HOME verstrekte product- en gebruiksaanwijzingen en waarschuwingen. KIKO@HOME BelevingsDozen is bedacht voor kinderen van 6 tot 12 jaar, maar kan materialen bevatten die niet als speelgoed werden gecertifieerd en dienen onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt. 

 

Betaalmethodes

Je kan je bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan: Bancontact - KBC/CBC Payment Button.