ALGEMENE VOORWAARDEN

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kan contacteren. Mocht je vragen hebben dan kan je ons bereiken middels de volgende gegevens:

KIKO & KIKO@HOME
Tel: +32 486 054 874
Mail: kikoarendonk@gmail.com
De handelsnaam van ons bedrijf is: Kind In Kunst Ontmoetingen
Onze domeinnaam is www.kikoarendonk.be
Ons vestigingsadres: Bleek 44 te 2370 Arendonk
Ondernemersnummer: BE 0724 574 855

Foto's activiteiten

KIKO maakt foto's tijdens activiteiten en kan die gebruiken voor de promotie van eigen activiteiten (op sociale media, in brochures,...). Als je niet wil dat we foto's van jou of jouw kind maken, kan je dat melden. Er worden geen foto's genomen tijdens individuele sessies!

Wet op de privacy

De gegevens van u of uw kind zullen enkel gebruikt worden in het kader van de workshops. Derden hebben geen toegang tot deze gegevens. Op het moment dat de gegevens niet meer noodzakelijk zijn voor de naleving van de toepasselijke regelgeving zullen deze vernietigd worden.

Rookverbod

Binnen de KIKO ruimte is er uiteraard een algemeen rookverbod van toepassing.

Aanbod

KIKO voorziet een aanbod in individuele coaching, FLUISTER groepen en FLUISTER kampen voor kinderen en tieners. Daarnaast voorziet KIKO via KIKO@HOME materialen en FLUISTER-DOE-DOZEN aan om thuis aan de slag te gaan met het helingsproces, innerlijke rust en groei..

Afbeeldingen die getoond worden op de site zijn illustratief en kunnen licht verschillen van de aangeboden materialen. Bestelde producten zijn niet bestemd voor wederverkoop.

Annuleringsvoorwaarde

Tot een maand voor de aanvang van een FLUISTER kamp kan u de inschrijving kosteloos annuleren. Het inschrijvingsgeld wordt volledig terug gestort op de rekening waarmee u betaalde. Nadien zal een vergoeding van 50% van het inschrijvingsgeld aangerekend worden. 

U mag steeds zelf op zoek gaan naar iemand die de plaats van uw kind kan innemen. Gelieve KIKO hier wel van op de hoogte te brengen!

Prijzen

De prijzen van de individuele coaching, FLUISTER groepen, FLUISTER kampen en aanbod KIKO@HOME zijn inclusief btw en verzendkosten in België. De prijzen kunnen steeds wijzigen. Voor een bestelling via de website geldt steeds de prijs die van toepassing is op het moment van de bestelling. Voor levering in het buitenland worden extra verzendingskosten aangerekend. Neem hiervoor contact op met onze klantendienst via kikoarendonk@gmail.com.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan je bezorgadres nog te wijzigen.

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan jou te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd bij jou aankomt. Je hebt dan recht op garantie. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar kikoarendonk@gmail.com.

Aansprakelijkheid

KIKO is niet aansprakelijk voor eender welke schade door het niet opvolgen van door KIKO verstrekte product- en gebruiksaanwijzingen en waarschuwingen. KIKO@HOME FLUSITER-DOE-DOZEN zijn ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar, maar kan materialen bevatten die niet als speelgoed werden gecertifieerd en dienen onder toezicht van een volwassene te worden gebruikt. 

Betaalmethodes

Je kan je bestelling op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan: Bancontact - KBC/CBC Payment Button.