EEN MAGISCHE WERELD

In een MAGISCHE WERELD neemt HEKSJE WIJSNEUS uw kind mee naar de MAGISCHE STENEN, de KRACHTDIEREN in jezelf, de geheimen van de WIJZE BOMEN en de STRALENDE ENGELEN rondom ons. Uw kind leert op een SPEELSE MANIER via de VERHALEN van Heksje Wijsneus deze magie INTEGREREN IN HET LEVEN

 

We brengen BINNEN naar BUITEN via CREËREN van INNERLIJKE BEELDEN.

 

Wat mag je verwachten?

TRAJECT 1: DE MAGISCHE STENEN

Liesje is een heksje met een eigen willetje. Ze weet wat ze wil maar daar zijn de volwassenen het niet altijd eens mee. Zij noemen Liesje dan ook liever "Heksje Wijsneus". Liesje trekt graag de wijde wereld in om op ontdekking te gaan. Op een dag ontmoet ze meneer Kei. Die vertelt haar over de toverkracht van stenen.

TRAJECT 2: DE KRACHTDIEREN

Op een nacht droomt Liesje over een prachtig paard. Hetzelfde paard brengt haar de volgende morgen bij Sjaantje het indiaantje. Samen met Wijze-Man-Die-Met-Dieren-Praten-Kan ontdekken Liesje en Sjaantje de wondere wereld van de krachtdieren.

TRAJECT 4: DE WIJZE BOMEN

Op een dag loopt Heksje Wijsneus een vreemde snuiter met een lange witte baard tegen het lijf. Het is Adriaan de druïde. Hij weet alles over de geheimen krachten van bomen. Hij neemt Liesje mee naar een heel speciale plek in het bos.

TRAJECT 5: DE STRALENDE ENGELEN

Op zolder ontmoet Heksje Wijsneus haar beschermengel Matteo en haar allerliefste gidsen Papa Wijsneus en hondje Tobi. Zij nemen Liesje in een heel speciale zetel mee naar de wondere wereld van de engelen.

JAARTRAJECT IS EEN COMBINATIE VAN DE 4 BOVENSTAANDE TRAJECTEN.

 

*Deze coaching is gebaseerd op de boeken van Hekjse Wijsneus geschreven door Dieter Depraetere, uitgeverij de grappige tovenaar.