GROEIGROEP EEN MAGISCHE WERELD

De NATUUR is een MAGISCHE WERELD met bijzondere HELENDE KRACHTEN. Heksje Wijsneus neemt uw kind mee op ONTDEKKING om krachtiger in het leven te staan. Via KRISTALSTENEN, KRACHTDIEREN, WIJZE BOMEN en STRALENDE ENGELEN leert uw kind op een SPEELSE MANIER deze magie INTEGREREN IN HET LEVEN

 

We brengen BINNEN naar BUITEN via CREËREN van INNERLIJKE BEELDEN.

 

Wat mag je verwachten?

TRAJECT 1: DE MAGISCHE STENEN: nieuwe reeks start op 14 september 2021

Samen met heksje Wijsneus ontdekken de kinderen de krachten van kristalstenen. We luisteren naar het verhaal, we oefenen met de kracht van elke steen, we zetten onze ervaringen vast in een beeld. 

De kinderen maken hun eigen schatkist en verzamelen gedurende het traject 10 verschillende kristalstenen die ze mee naar huis nemen.

TRAJECT 2: DE KRACHTDIEREN: start januari 2022

Op een nacht droomt Liesje over een prachtig paard. Hetzelfde paard brengt haar de volgende morgen bij Sjaantje het indiaantje. Samen met Wijze-Man-Die-Met-Dieren-Praten-Kan ontdekken Liesje en Sjaantje de wondere wereld van de krachtdieren.

De kinderen maken een krachtkaart van de dieren. Hierop kunnen kinderen krachtoefeningen vinden die hen helpen om beter om te gaan met mindere momenten.

TRAJECT 4: DE WIJZE BOMEN: start data volgt nog

Op een dag loopt Heksje Wijsneus een vreemde snuiter met een lange witte baard tegen het lijf. Het is Adriaan de druïde. Hij weet alles over de geheimen krachten van bomen. Hij neemt Liesje mee naar een heel speciale plek in het bos.

De kinderen verzamelen de verschillende boomkaarten waar de wijze raad van elke boom op staat. Op het einde van de reeks hebben de kinderen zo een boomboekje om krachtiger in het leven te kunnen staan.

TRAJECT 5: DE STRALENDE ENGELEN: start data volgt nog

Op zolder ontmoet Heksje Wijsneus haar beschermengel Matteo en haar allerliefste gidsen Papa Wijsneus en hondje Tobi. Zij nemen Liesje in een heel speciale zetel mee naar de wondere wereld van de engelen.

 

*Deze coaching is gebaseerd op de boeken van Hekjse Wijsneus geschreven door Dieter Depraetere, uitgeverij de grappige tovenaar.