SHOP KIKO@HOME

BeLEEF BOXEN voor innerlijke wijsheid, rust & groei.

Een BeLEEF box is een box voorzien van een handleiding met zorgvuldig uitgewerkte activiteiten en kwalitatieve materialen. Het bevat alle benodigdheden om na openen onmiddellijk aan de slag te gaan. U hoeft zelf niets meer te voorzien. (uitgezonderd bij de KRISTAL BeLEEF box)

Een BeLEEF box nodigt binnen een bepaald thema uit om in een vertrouwde omgeving een helingsproces aan te gaan. Je wordt op een creatieve manier bewuster van het lichaam, de gevoelswereld en de spiritualiteit. Een BeLEEF box biedt de mogelijkheid om te groeien naar meer zelfvertrouwen, veerkracht, innerlijke rust, een positiever zelfbeeld & zelfkennis. 

Een BeLEEF box is voorzien van een persoonlijke login waarmee u via de KIKO@HOME pagina kan inloggen bij uw aangekochte BeLEEF box. Hier kan u de ingesproken sprookjesverhalen of yogaverhalen of de meditatieverhalen beluisteren. Zo kan je nog meer genieten van de kunstzinnige opdrachten.

Een BeLEEF box is ontwikkeld voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo kan je kiezen uit een MIDI BeLEEF box, een MAXI BeLEEF box en een ADULT BeLEEF box.  

ONTDEK DE BeLEEF BOXEN EN SCHENK HET JEZELF OF IEMAND ANDERS ALS CADEAU!

MATERIALEN voor innerlijke rust.

In ons leven is het niet zo evident om de tijd en de ruimte te nemen om even echt tot rust te komen. Om een moment van stilstaan in te plannen waarbij we ons lichaam kunnen doorvoelen. We worden voortdurend overspoeld door prikkels, afleidingen, media en tal van verwachtingen van buitenaf. Ook onze kinderen krijgen een lading prikkels elk moment van de dag te verwerken. Dit maakt dat je overprikkeld kan geraken en dat je hierin vast komt te zitten. Om dan neer te ploffen en een rustmoment in te bouwen, kan een tegenovergesteld effect brengen. Je wordt nog onrustiger en meer overprikkeld. Dit komt omdat het teveel aan prikkels in jouw lichaam er uit willen via beweging. Zo creëer je ruimte binnenin om de stilte en de rust weer toe te laten. Sporten, creatief bezig zijn & buiten spelen zijn een aantal uitlaatkleppen om onze prikkels uit ons lichaam te krijgen.

Maar niet altijd heb je de mogelijkheid, de ruimte of de tijd om van jouw prikkels af te komen op deze manier. Een tangle of theraputty zijn materialen die via kleine bewegingen vanuit jouw handen de prikkels uit jouw lichaam laten verdwijnen. Het stimuleert het wriemelen van jouw handen wat een innerlijke beweging in gang zet. Ze zijn klein en geluidloos in gebruik en ideaal voor thuis, onderweg of in de klas.

ONTDEK DE TANGLES EN THERAPUTTY EN WRIEMEL JE PRIKKELS UIT JE LIJF!