HERFST UITDAGINGEN!

Gepubliceerd op 3 oktober 2020 om 17:26

Je kan er niet meer om heen. De zomer verdween zachtjes toen de herfst weer verscheen. 


De warme zonnestralen, de geurende bloemen, de energieke dagen, de zwoele avonden en heldere nachten maakten plaats voor regen, wind, koude en donkere dagen. Waar we in de zomer energie voor 10 hadden om onze dromen en nieuwe uitdagingen uit te werken en te manifesteren, komt er nu een tijd om de balans van ons levensjaar op te maken.


De natuur nodigt ons uit om even naar binnen te keren en te voelen wat er diep van binnen allemaal werkelijk speelt. Om te herkennen en erkennen wat en wie er voor jou werkelijk toe doen en jou energie en plezier bezorgen. Wat en wie maken jouw leven rijk? Wat en wie zorgen er voor dat jij voelt dat je leeft?  

Maar de natuur nodigt jou ook uit om te herkennen en erkennen wat en wie een ballast voor jou zijn. Wat en wie vragen er energie van jou? Wat en wie zorgen er voor dat je niet lekker in jouw vel zit? Wat en wie dragen er bij dat jouw lichaam uit balans komt? Wat en wie...?

Niet om met een vinger naar een ander te wijzen en de verantwoordelijkheid bij de ander te leggen. Maar om oordeelvrij te (h)erkennen wat er niet (meer) bij ons past, niet meer dan dat. Zo ontstaat er ruimte om meer van alles te integreren in jouw leven wat jou nog meer plezier en inspiratie mag bezorgen.   

 

De natuur reikt ons alles aan om de beste versie van jouw leven te kunnen leven. Ze toont het elk jaar opnieuw aan ons in de verschillende seizoenen.

De lente waarin je droomt, hoopt en zaait wat jouw talenten in zich hebben.

De zomer waarin jij in alle pracht en praal jouw unieke IK mag en kan tonen aan de wereld.

De herfst die jou uitnodigt om een balans op te maken van jouw levensjaar en dat los te laten wat niet (meer) bij jou past.

De winter om tot rust te komen en nieuwe "vruchten" te ontdekken en de tijd te gunnen om te kiemen om in de lente weer gezaaid te worden.


En zo is de levenscirkel rond. 


Maar ...

Wanneer nam jij nog eens echt de TIJD om jouw leven volgens de verschillende seizoenen onder de loep te nemen? 

Wanneer nam jij de RUIMTE om in verbinding te blijven staan met de eigenschappen van de verschillende seizoenen? 

Wanneer gunde jij jouw lichaam de STILTE om echt te luisteren en te voelen naar wat het jou wil vertellen?

Wanneer maakte jij de BALANS op van jouw levensjaar? En liet jij los wat niet meer van toepassing is in jouw leven.


De natuur nodigt jou nu in de herfst uit om in actie te komen.

 

Durf jij het aan om echt te voelen wat jouw lichaam te vertellen heeft en los te laten wat niet meer voor jou dient? 

 

Ben jij klaar om het voorbeeld van de natuur te integreren in jouw leven zodat jouw kind(eren) dit als vanzelfsprekend mogen integreren in zijn/haar leven?

 

Ik wens jou alle kracht en liefde toe om jezelf een moment van bezinning te gunnen. Om de tijd, de ruimte en de stilte te nemen om de balans op te maken van jouw levensjaar. Om daarna nog meer in jouw kracht te gaan staan en jouw talenten en levenslicht te laten schijnen in onze maatschappij!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.