Hoe mijn kind beter begrijpen via de beeldtaal van het lichaam.

Gepubliceerd op 6 oktober 2023 om 09:51

Een holistische kijk.

 

Ik ben bewust bezig met holistische gezondheid in al zijn aspecten.

Het fysiek lichaam is steeds verbonden met het emotioneel, het energetisch en het spiritueel lichaam.

Alle verschillende lagen hebben onderling een invloed op elkaar.

Bij KIKO komen de verschillende lichaamslagen aan bod.

 

Blog en gratis hulpgids.

 

Vanaf januari 2023 maak ik deel uit van een holistisch netwerk Gutness Partners bestaande uit een team van professionals die op een holistische manier gezondheid omarmen. 

Voor dit netwerk schreef ik onlangs een blog "Hoe mijn kind beter begrijpen via de beeldtaal van het lichaam" en een GRATIS hulpgids "Mijn kind beter begrijpen via de ademhaling".

 

Je kan de blog HIER lezen en de gratis hulpgids aanvragen.

 

Elke van Gutness schreef onderstaande inleiding voor de blog.

 

"Het enige wat je als ouder wil is het beste voor je kind. Maar… wat is dat dan, het beste? Zeker als je kinderen een ‘label’ krijgen, omdat een ‘doorsnee' aanpak niet past bij hen. Hoe meer ik mijn kinderen observeer, hoe duidelijker het voor me wordt dat ze gewoon een andere taal spreken. Mijn hart bloedt als ik zie hoeveel kinderen slecht begrepen worden. Er is niets aan de hand met deze kinderen. Wat zij nodig hebben is iemand die hun taal spreekt. Vaak kunnen deze kinderen zich niet uitdrukken, maar hun lichaam spreekt boekdelen... Dankzij Naddy Verwaest begrijp ik beter hoe mijn kinderen zichzelf tot uitdrukking willen brengen. Mijn jongste zoon vindt niet altijd de woorden en mijn oudste zoon heeft dan weer veel fysieke klachten die wijzen op een onderliggende boodschap...
Naddy is een van onze Gutness partners. Ze combineert haar job als zorgjuf met haar passie als
kinderfluisteraar en fungeert als tolk voor het kind. Overprikkeling, onrust, te energiek, onzekerheid, angst, vermoeidheid en zich niet begrepen voelen, zijn enkele aanwijzingen dat uw kind zich mogelijks niet goed voelt. Maar hoe interpreteer je deze tekens en ontdek je de onderliggende oorzaak? In deze blog gaat ze dieper in op wat levensenergie is en hoe dit het welzijn van een kind kan beïnvloeden. Ze laat jou tevens kennismaken met de unieke kinder-bodyscan-methode en de kinder-aurascan-methode die de noden van het kind tonen."

 

Ik wens jullie veel leesplezier, begrip, herkenning en erkenning.

 

Liefs,

Naddy.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.