KRACHTIG KIND: DE MAGISCHE BOOM.

Gepubliceerd op 24 maart 2020 om 09:19

Luisteren naar een KAMPVUUR verhaal biedt jouw kind de mogelijkheid om (on)bewust om te gaan met zijn innerlijke krachten, blokkades & patronen. De verhalen bieden handvaten aan waardoor jouw kind KRACHTIGER in het leven kan gaan staan. 

 

Zoek een gezellig plaatsje op in huis of buiten in de tuin. Misschien kan je wel enkele takken vinden om een kampvuur te bouwen. Je kan er een theelichtje bij plaatsen dat het vuur voorstelt. LET WEL OP DE VEILIGHEID! Adem een aantal keer rustig in en uit. Lees of beluister nu het KAMPVUUR verhaal. Wanneer je luistert naar het KAMPVUUR verhaal kan je jouw ogen sluiten. Voel wat dit met jou doet. Nadien kan je nog een beeld schilderen, kleuren of kleien vanuit het verhaal!

Ontvang je graag de ingesproken versie van het KAMPVUUR verhaal? Mail dan naar kikoarendonk@gmail.com

Post foto's van je oefeningen of creaties op instagram of facebook met #KindInKunstOntmoetingen.

KAMPVUUR VERHAAL: DE MAGISCHE BOOM.

Thema zelfvertrouwen, innerlijke kracht en gronden.

 

In het stiltebos vol met bomen, kan je helemaal tot rust komen. Je hoort er bijna geen enkel geluid. Misschien een krekel, een kikker of een vogel zijn gefluit. Op een plekje midden in dat bos staat een magische boom omringd door zacht, groen mos. Het is een oude boom met innerlijke krachten, die jou kan verwonderen zoals je nooit zou verwachten. De magische boom deelt het niet zomaar met iedereen. Je moet er klaar voor zijn van je kopje tot aan je kleinste teen. Wie de magische groet aan Zelfje kan tonen, mag in het binnenste van de magische boom komen.

 

Zelfje, het wegwijzer-elfje, staat je al op te wachten. Om je mee te nemen naar de aardse krachten. Geduldig zit ze op een takje neer. Klaar om iemand te verwonderen keer op keer. Komt er iemand bij de magische boom aan, dan doet ze een vreugdedansje en begint er aan. Kan jij de magische groet aan mij tonen? Dan help ik je mee jouw grootste dromen te doen uitkomen. Iedere keer haalt de bezoeker hun schouders op en schudt dan hopeloos  nee met hun kop. Goed! Zegt Zelfje. Jij hebt het duidelijk begrepen.  Ze neemt je dan trapje voor trapje mee naar het diepste van de aarde, daar beneden.

 

Bij het warme vuur zit een bijzonder persoon. Het is moeder Aarde in haar bloementroon. Ze draagt een mantel zacht van mos, dat de natuur haar schenkt in het stilte bos. Het is versierd met gouden spinseldraad voorzien van de mooiste patronen met naald en draad. Haar gezicht straalt liefde en warmte, ze neemt je graag mee op reis naar jouw innerlijke kalmte. Elke dag maakt ze een energiedrankje in haar ketel van goud. Ze verspreidt het goedje via de boomwortels doorheen het hele woud. De energiedraden zuigen het groene drankje op. Ze laten het naar elk levend deeltje stromen, van de grond tot aan de top.

 

Jij alleen hebt de sleutel om het energiedrankje bij jou te laten stromen van binnen. Volg de raad van moeder Aarde en jouw wonderlijke reis mag dan beginnen. Wanneer het magische drankje nu door jou mag stromen, wordt je vervuld met jouw grootste dromen. Het bezorgt energie, warmte, liefde, rust en geluk zodat jij mag groeien en bloeien tot een uniek stuk.

 

Moeder Aarde deelt haar diepste geheim. Dit is wat ze het liefste doet, ze vindt het steeds zo fijn. Doe je ogen nu zachtjes dicht en droom over energiedraden die groeien naar het groene licht. Ze vertrekken vanuit jouw voeten en jouw tenen helemaal naar moeders Aarde haar ketel daar beneden. Adem nu heel diep in en voel de energie stromen langs je voeten, je benen, je buik, je borst, zelfs langs je kin. Het stroomt tot het bovenste puntje van je hoofd met al zijn magische krachten zoals moeder Aarde heeft beloofd.

 

Blaas nu alle gebruikte en negatieve energie bij je vandaan. Mee met de energiedraden naar het zuiveringsorgaan. Moeder Aarde voorziet het weer van haar magische krachten zodat je steeds opnieuw energie, warmte, liefde, rust en geluk mag verwachten.

 

Adem keer op keer bewust heel diep in en uit en vul jouw hele lijf met alle aardse krachten tot in het diepste van jouw huid. Doe dit het liefst iedere morgen, dan begint jouw dag met veel kracht en minder zorgen. Het bezorgt energie, warmte, liefde, rust en geluk zodat jij mag groeien en bloeien tot een uniek stuk. Leef je grootste dromen zodat al jouw wensen uit zullen komen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.