Is dit het nieuwe normaal?!?

Gepubliceerd op 2 augustus 2020 om 21:29

We staan aan het begin van een tweede corona-golf...

Tijdens de eerste werden heel wat maatregelen genomen om het virus in te dijken. Van social disting tot thuiswerken tot een lockdown. Informatiebronnen vanuit een andere overtuiging of invalshoek werden het zwijgen opgelegd. We kregen een eenzijdige versie van het verhaal voorgeschoteld. En de gewone mens volgde braafjes de aanbevelingen en verplichtingen op zonder al te veel ophef. 

 

Is dit dan het nieuwe normaal?!?

 

Nu we in een tweede ronde terecht zijn gekomen, worden de maatregelen vanuit de eerste golf aanzienlijk aangescherpt. En worden er extra maatregelen getroffen in de provincie Antwerpen. Van social disting tot verplicht dragen van een mondmasker zodra je de deur uitgaat tot het invoeren van een avondklok. 

 

Is dit dan het nieuwe normaal?!?

 

Her en der treden artsen, virologen en andere deskundigen naar voren die een andere of ruimere blik hebben op COVID-19 vanuit hun praktijkervaringen. Zij willen het eenzijdige informeren van de mensen doorbreken door hun stem te laten horen. Wederom worden zij het zwijgen opgelegd...

 

Is dit dan het nieuwe normaal?!?

 

Er dienen maatregelen genomen te worden maar de ene keer is het zus, de andere keer is het zo. Hier maak ik een diepe frons en mijn bedenkingen bij...

 

In deze tijd heb ik meer dan ooit nood aan oefeningen die mij dicht bij mijn kracht en mijn energie houden. Die er voor zorgen dat ik de energieën van anderen niet mee neem in mijn systeem. Ik deel graag met jullie een meditatie om (negatieve) energieën, gevoelens en gedachten die niet (meer) bij jou passen te laten wegvloeien en te vervangen door zuivere energie van de aarde. Voel je vrij om de meditatie een keer uit te proberen.

 

ZUIVERINGSMEDITATIE:

Zoek een rustige plaats op waar je comfortabel in stilte kan zitten of staan gedurende de meditatie. Sluit je ogen en adem een aantal keer bewust in en uit. Voel hoe jouw lichaam gedragen wordt door de grond waarop je staat of de stoel waarop je zit. Word bij elke ademhaling bewust van jouw lichaam. Adem een aantal keer in jouw tempo in en uit.

Rondom ons lichaam hebben we in het verleden barrières of beschermingsmuren opgebouwd die ons in pijnlijke of moeilijke situaties beschermd hebben tegen gevoelens, gedachten, situaties en energieën die niet bij ons pasten of ons kwetsten. Op die momenten waren ze zeer nuttig maar vaak vergeten we ze weer omlaag te duwen om vrij en open in het leven te staan. Soms nemen we ook onbewust energieën van anderen over. Hierdoor ontstaan er opstapelingen van energieën die niet (meer) van toepassing zijn. Dit instant houden van barrières vraagt veel kracht van ons lichaam.

We gaan in deze meditatie die beschermingsmuren laten zakken zodat we ons lichaam van die energieën kunnen zuiveren. Jouw lichaam bepaalt in hoeverre het laten zakken van jouw beschermingsmuren mogelijk is. 

Adem bewust in en uit. Duw nu de beschermingsmuur links van jou naar beneden.  Je hoeft er niets voor te doen, je hoeft het enkel voor te stellen. Duw nu de beschermingsmuur rechts van jou naar beneden. Duw nu de beschermingsmuur voor jou en achter jou naar beneden. Schuif de beschermingsmuur boven en onder jou opzij. Je hoeft er niets voor te doen, je hoeft het enkel voor te stellen.

Maak nu verbinding met jezelf, jouw dorp, jouw land, met Europa, met de wereld en het universum. Je hoeft het enkel voor te stellen. 

Visualiseer nu een bol gevuld met een gouden licht boven je hoofd. Dit is het gouden zuivering-  en creatielicht van het universum. Neem een zuiveringsdouche en laat het gouden licht in, op en door jouw lichaam stromen. Alle spanningen, gedachten, gevoelens en energieën die niet (meer) bij jou passen vloeien met de gouden lichtstroom weg in de aarde. Laat het gouden licht bewust over, in en door jouw verschillende lichaamsdelen naar beneden stromen, te beginnen bij je hoofd, helemaal naar beneden door jouw voeten in de aarde. Voel hoe het gouden licht door jouw lichaam stroomt en alle energieën met zich mee neemt. 

Stel je nu voor dat er energiedraden uit jouw voeten groeien naar het midden van de aarde en daar groene energiekrachten opzuigen. De groene energiekrachten stromen via de energiedraden naar jouw voeten en zo verder door jouw lichaam en jouw hoofd naar het universum. Ze vullen alle delen van jouw lichaam op waar het zuiveringslicht schoonschip heeft gemaakt. Laat de groene energiestroom rijkelijk jouw lichaam vullen.

Laat nu een wisselstroom ontstaan van gouden zuiveringslicht en groene energiestroom zolang jouw lichaam hier om vraagt. 

Tot slot creëer je een gouden cocon met groene energiedraden rondom jouw totale lichaam. Deze beschermt jou tegen energieën die niet bij jou passen. Laat hierbij boven en onder open zodat er een voortdurende wisselstroom mogelijk is van de gouden zuivering- en creatiekracht uit het universum en de groene energiekrachten van de aarde. Je hoeft er niets voor te doen, enkel het visueel voor te stellen.

Adem tot slot nog een aantal keren bewust in en uit. Wiebel met je tenen, je handen en je vingers en open langzaam jouw ogen op een moment dat voor jou goed voelt. 

 

Pluk de dag en leef jouw leven!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Joey Faes
4 jaar geleden

Liefste Naddy, dat heb je weer heel mooi neergeschreven! De rust die ik eerst voelde is zich aan het omzetten in frustratie. Omdat je niet mee wilt gaan in het circus dat zich nu afspeelt maar je wordt voor een stuk verplicht. Ik probeer dicht bij mezelf te blijven maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Ik ga zeker je meditatie eens proberen! Bedankt voor het delen!!! Lieve groetjes, Joey 💛

Naddy
4 jaar geleden

❤️🍀✨