Een gezonde ziel.

Gepubliceerd op 14 september 2019 om 09:11

Om te kunnen leven naar je kerntaak is het belangrijk om dagelijks jouw lichaam te doorvoelen, om te luisteren naar jouw behoeftes en jouw noden, om te leven voorbij definities en oordelen en vooral om te leven van en op het ritme van de natuur. Het vraagt een gezonde ziel.

Een gezonde ziel vraagt een gezond lichaam. Alles begint met de voeding die jij jouw lichaam geeft. Eten is één van de belangrijkste bronnen die ons lichaam voorziet van energie. Hoe puurder je voeding, hoe beter de kwaliteit van je energie zal zijn. Seizoensgebonden producten kunnen ons lichaam voorzien van vitamines, mineralen en voedingstoffen die jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Niet alles wat lekker is, is ook voedzaam voor ons lichaam. Het is dan ook belangrijk een gezond evenwicht te voorzien in de voeding. Kies bewust voor eten.

Een gezonde ziel vraagt een energiek lichaam. Door zo veel mogelijk in contact te komen met onze oplaadpunten kunnen we de prikkels die we tijdens de dag opgedaan hebben achter ons laten. Oplaadpunten zijn alle dingen waarvan jij energie krijgt, die jou een goed gevoel geven en waarbij jij kan zijn wie jij bedoeld bent om te zijn. Je laadt hier automatisch jouw batterijen op. We voorzien ons lichaam zo van positieve energie dat ruimte schept om situaties vanuit liefde te bekijken. Zo ontstaan er wegen die mee zorgen voor een wereld waarin jij mag zijn zoals je bedoeld bent om te zijn.

Een gezonde ziel vraagt een oordeelvrij lichaam. Door te leven voorbij de definities en oordelen, door je los te koppelen van het beeld dat de maatschappij ons voorhoudt, creëer je een wereld waarin veel meer mogelijk is dan je ooit had durven dromen. Zo stem je jouw leven af op de energie van het universum en creëer je mogelijkheden om jouw leven te leiden vanuit je kernkwaliteiten en kerntaken.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.