Innerlijke rust.

Gepubliceerd op 14 september 2019 om 09:30

Uitstappen uit de mallemolen en de verwachtingen van de maatschappij.

Leven volgens je eigen ritme en kerntaken. Bruisen van de energie.

Te mooi om waar te zijn?

Het kan.

 

Jij hebt de keuze om dit te realiseren!

MEDITEREN

Door te mediteren vind je de INNERLIJKE RUST in jezelf. De rust die jou terug in contact brengt met jouw innerlijk kind.

Door te mediteren laat je alle ENERGIEËN die niet (meer) bij jou horen los vanuit liefde en warmte. Wat draag ik van mezelf mee dat mij NU een zwaar gevoel geeft? Wat draag ik NU van anderen mee? Welke energieën passen NU niet bij mij?

Door te mediteren kom je in contact met je KERNTAKEN en je OPLAADPUNTEN. Waar ben ik NU goed in? Wat wil ik NU doen? Waar word ik NU blij van? Wat geeft mij NU energie?

 

VISUALISEREN

Door te visualiseren kies je ervoor om KEUZES te maken vanuit een andere kijk op jouw eigen leven. Een kijk vanuit jouw innerlijk kind, vanuit jouw kerntaken en vanuit jouw oplaadpunten. Een kijk zonder de druk en verwachtingen van de maatschappij.

Je maakt KEUZES vanuit de energie dat bij jouw lichaam hoort. Je maakt KEUZES voorbij alle dingen die jij voor mogelijk hield.

 

CREËREN

Door jouw gevoel, door jouw innerlijke wereld weer te geven via schilderen, tekenen of boetseren ERKEN jij jouw innerlijk kind, jouw kerntaken en jouw oplaadpunten.

Jij ERKENT jouw verlangens naar een wereld voorbij jouw dromen, naar een wereld gecreëerd vanuit jouw energie, naar een wereld waarin jij kan zijn zoals jij bedoeld bent om te zijn.

 

KINDEREN

Jonge kinderen creëren van nature hun wereld vanuit visualiseren en fantaseren, vanuit energie dat bij zichzelf past. Door onze opvoeding, door het maatschappelijk beeld leggen wij echter verwachtingen bij onze kinderen die niet altijd bij hen passen. Hierdoor nemen ze beetje bij beetje afstand van dat innerlijk creëren. Het past niet in het beeld dat ons en zo ook onze kinderen voorgehouden wordt. Zo verliezen onze kinderen ook beetje bij beetje het contact met hun innerlijk kind, met hun kerntaken en met hun oplaadpunten. En zo verliezen ze beetje bij beetje zichzelf in deze mallemolen van de maatschappij.

 

KIKO ACTIVITEITEN

Tijdens een KIKO activiteit bieden we kinderen de kans aan om in contact te blijven met hun innerlijk kind, met hun kerntaken en met hun oplaadpunten. Ze krijgen de kans om via MEDITEREN, VISUALISEREN en CREËREN hun innerlijke wereld te HERKENNEN en ERKENNEN en zo een wereld te creëren dat helemaal bij hun energie past.

Een wereld voorbij hun grootste dromen waarin ze kunnen zijn wie ze bedoeld zijn om te zijn.

 

CREATIEF ONTDEKKEN VANUIT HART EN BUIK!

 

Naddy

Reactie plaatsen

Reacties

Joey Faes
5 jaar geleden

Heel mooi om te lezen Naddy! Het ontroerd mij omdat het niet meedraaien in de Mallemolen vd maatschappij zo moeilijk is. Het is zo moeilijk als dit geen bewuste keuze is maar een gevoel van moeten. Het zou zo mooi zijn als iedereen gewoon kon "zijn". Ik denk dat we ons dan veel beter zouden voelen. Bedankt dat je de kindjes dit laat ervaren. Er is niks mooiers dan een kind dat zich creatief kan uiten. Daar zijn geen woorden bij nodig, gewoon "zijn".