VERSCHILLENDE YOGAVORMEN:

 

AVONTUREN YOGA VOOR KINDEREN

Tijdens de avonturen yoga ga je bewegen, ontdekken, ontspannen en fantaseren vanuit een belevingsverhaal of een prentenboek. Je maakt een open verbinding met jezelf en leert je grenzen aanvoelen en aangeven. 

 

WAARDEN YOGA VOOR TIENERS

Tijdens de waarden yoga staat er telkens een waarde zoals dankbaarheid, eerlijkheid, vriendelijkheid, zachtheid, kracht,... centraal. Vanuit verschillende asana's, ademhalingsoefeningen en meditaties ontdek je de waarden. We sluiten af met een reflectiemoment waarbij jij wordt uitgenodigd om in verbinding en gesprek te gaan over de centrale waarde.

 

PARTNER YOGA

Tijdens de partner yoga ga je samenwerken en je afstemmen op de ander en voer je samen een houding uit.  Samen ga je op een speelse manier op zoek naar balans, kracht, concentratie en ontspanning. 

 

CHAKRA YOGA

Tijdens de chakra yoga maak je kennis met de chakra's of de energiebanen in het lichaam door het uitvoeren van meditaties, affirmaties & houdingen. 

 

KUNDALINI YOGA

Tijdens de kundalini yoga maak je de levensenergie in het lichaam wakker door het uitvoeren van pranayama's (ademtechniek), vrolijke mantra's (helende klanken), unieke mudra's (handposities) en uitdagende meditaties (verbeeldingskracht).