VISIE

Het vertrekpunt bij de visie van Kind In Kunst Ontmoetingen is dat alle dingen hier op aarde en in het universum bestaan uit energiedeeltjes. Wanneer deze energiedeeltjes trillen dan zorgen zij voor een frequentie van waaruit de werkelijkheid gecreëerd wordt. Ook wij, de mens, bestaan uit energiedeeltjes die mee resoneren op een bepaalde frequentie.

 

Bij de geboorte heeft ieder van ons een eigen unieke kerntaak meegekregen om te volbrengen. In ons innerlijk kind zitten onze talenten en verlangens waarmee we onze kerntaak kunnen uitvoeren. Als baby resoneren wij spontaan op de frequentie van ons innerlijk kind. Hierdoor straalt een baby één en al rust uit. Ons Zelfje of onze innerlijke wijze man/vrouw probeert er voor te zorgen dat wij op deze frequentie afgestemd blijven. Zij is ons innerlijk kompas.

 

We komen in ons leven echter andere taken, verleidingen, conflicten en monstertjes tegen waarvan de energiedeeltjes niet op onze innerlijke frequentie resoneren. Wanneer we ons hier op afstemmen kunnen we storingen zoals pijn, verdriet, stress, verslavingen, burn-out, depressie en andere minder aangename momenten beleven. Dit zijn levenslessen die ons duidelijk maken dat we niet meer op de juiste frequentie zitten.

 

Via onze oplaadpunten kunnen we ons lichaam en onze ziel voorzien van positieve energie. De natuur is een zuiveringsstation voor alle prikkels en energie die niet bij ons horen. Door tijd door te brengen in de natuur zuiveren we ons lichaam en onze ziel.

 

Leven volgens de visie van Kind In Kunst Ontmoetingen is leven naar je kerntaak vanuit je talenten en je verlangens. Dit kan enkel wanneer je een echte verbinding hebt met je innerlijk kind en wanneer je open kan staan voor de signalen van jouw Zelfje of wijze man/vrouw. Zo kan je een wereld creëren voorbij jouw dromen en wensen.