VISIE

KIKO is een INNERLIJKE REIS waar jij mag ontdekken hoe jij bent zoals jij bedoeld bent om te zijn vanuit liefde en veiligheid.

Via ZELFZORG nodigen we jou uit om voeling te maken met jouw BINNENWERELD en om STILTE en RUST toe te laten. 

Via CREËREN, door te schilderen, boetseren of tekenen, verwerk en uit jij jouw INDRUKKEN, GEVOELENS en GEDACHTEN zonder woorden.

Via VERBINDING met de NATUUR wordt jij uitgenodigd om in jouw eigen kracht te staan. 

Zo kan jij jouw wereld creëren voorbij jouw dromen en wensen.

Het vertrekpunt bij de visie van Kind In Kunst Ontmoetingen is dat alle dingen hier op aarde en in het universum bestaan uit energiedeeltjes. Wanneer deze energiedeeltjes trillen dan zorgen zij voor een frequentie van waaruit de werkelijkheid gecreëerd wordt. Ook wij, de mens, bestaan uit energiedeeltjes die mee resoneren op een bepaalde frequentie.

Bij de geboorte heeft ieder van ons een eigen unieke kerntaak meegekregen om te volbrengen. In ons innerlijk kind zitten onze talenten en verlangens waarmee we onze kerntaak kunnen uitvoeren. Ons Zelfje of onze innerlijke wijze man/vrouw probeert er voor te zorgen dat wij op deze frequentie afgestemd blijven. Zij is ons innerlijk kompas.

We komen in ons leven echter andere taken, verleidingen en conflicten tegen waarvan de energiedeeltjes niet op onze innerlijke frequentie resoneren. Wanneer we ons hier op afstemmen kunnen we storingen zoals pijn, verdriet, stress, verslavingen, burn-out, depressie en andere minder aangename momenten beleven. Dit zijn levenslessen die ons duidelijk maken dat we niet meer op de juiste frequentie zitten.

Via onze oplaadpunten kunnen we ons lichaam en onze ziel voorzien van positieve energie. De natuur is een zuiveringsstation voor ons lichaam en onze ziel. Alles wat niet bij ons hoort, neemt de natuur weg.

Leven volgens de visie van Kind In Kunst Ontmoetingen is leven naar je kerntaak vanuit je talenten en je verlangens.