DE PUURHEID

De puurheid van het leven & KIKO kan beschreven worden als het bewust worden, begrijpen en verzorgen van het totale lichaam.

Een lichaam bestaat uit meerdere laagjes waarvan bij KIKO er 3 lichaamslaagjes belicht worden:

  1. het meest vertrouwde is het buitenlichaam of het fysieke lichaam.
  2. het meest verdrongen is het binnenlichaam of het gevoelslichaam.
  3. het meest onbekende is het spiritueel lichaam of het energielichaam.

 

Het buitenlichaam omvat alles wat zichtbaar en tastbaar is in deze wereld, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Je kan het vergelijken met de carrosserie van een auto met al zijn onderdelen. Het brengt jou naar plaatsen, gebeurtenissen of mensen die jij nodig hebt op jouw levenspad.

Het binnenlichaam omvat jouw gedachten en gevoelens. Je kan het vergelijken met de lampjes in een auto die aangeven hoe het met de carrosserie en de onderdelen van de auto gesteld is. Het zijn de parameters en de alarmsignalen van het lichaam. 

Het energielichaam omvat jouw voelsprieten over en rondom heel jouw lichaam en jouw chakra's of energiehuisjes. Je kan het vergelijken met de brandstof, de brandstoftank en de leidingen in de auto. Wanneer je onzuivere of verkeerde brandstof tankt of wanneer er een blokkade is dan pruttelt de auto tegen. Dit geldt ook voor het lichaam. Wanneer je niet op een gezonde manier eet en jezelf niet omringt met de juiste mensen, gebeurtenissen en omgevingen dan reageert jouw lichaam hierop via angst, ziekte, spanningen, pijn of een andere manier.

 

Tijdens een BeLEEF retraite, een BeLEEF moment of een individueel traject zullen we samen met uw kind of tiener op weg gaan en ontdekken hoe het met uw kind of tiener zijn innerlijke auto gesteld is. KIKO begeleidt uw kind of tiener om de meest ideale garagist te worden van zijn auto. Om de meest ideale vertolker te worden van zijn lichaam zodat uw kind of tiener in al zijn puurheid krachtig en stevig zijn plaats mag innemen hier op deze aardbol.