BeleEFingsDozen voor innerlijke RUST & GROEI. 

 

Een doos vol kwalitatieve materialen waar kinderen thuis mee aan de slag kunnen gaan.

 

KIDS beLEEFingsdozen:

Elke beLEEFingsdoos werkt rond een thema zoals moed, bescherming, talenten, kristallen, ... .

Uw kind wordt uitgenodigd om op een creatieve manier bewuster te worden van zijn/haar lichaam, gevoelswereld en spiritualiteit. Het biedt de mogelijkheid om te groeien naar meer zelfvertrouwen, veerkracht, innerlijke rust en een positiever zelfbeeld.

In de KIDS beLEEFingsdozen kan je deze activiteiten terugvinden: een sprookjesverhaal, een yogales, een mindfulnessmoment, een meditatie, een ademhalingsoefening, een reflectiemoment, een creatieve opdracht en extra suggesties.  Een ruim aanbod voor meerdere uren groeiplezier.  

Al het materiaal en de handleiding voor de kunstzinnige activiteiten zitten in de doos. Van zodra jij de doos opent, kan je aan de slag.

In de handleiding bij tips vind je een persoonlijke login om gebruik te maken van de online sprookjes - yoga & meditatieverhalen. Zo kan je nog meer genieten van de kunstzinnige opdrachten.

Er is een MIDI versie voor kinderen tussen 6 en 10 jaar en een MAXI versie voor kinderen vanaf 10 jaar.

Ideaal voor thuis, op vakantie of als cadeautje!

 

Je kan de Sprookjes beLEEFingsdozen HIER bestellen en de Natuur beLEEFingsdoos Kristallen HIER bestellen.

 

ADULT beLEEFingsdozen Zen Creativ:

Er zijn 7 beLEEFingsdozen die elk vertrekken vanuit één van de 7 chakra's

U wordt uitgenodigd om vanuit een meditatie verbinding te maken met de kristal die past bij deze chakra. Van hieruit maakt u verbinding met uw lichaam, uw gevoelswereld en uw spiritualiteit. 

In de beLEEFingsdoos kan u achtergrondinformatie betreffende de chakra, een meditatie, een kunstzinnige activiteit en een reflectiemoment terug vinden. 

Al het materiaal en de handleiding voor de kunstzinnige activiteiten zitten in de doos. Van zodra u de doos opent, kan u aan de slag.

In de handleiding kan u een persoonlijke login vinden om gebruik te maken van de ingesproken meditatieverhalen. Zo kan je nog meer genieten van de kunstzinnige opdrachten.

 

Je kan de Adult beLEEFingsdozen Zen Creativ HIER bestellen.