Een nieuw jaar, een nieuw begin.

Gepubliceerd op 31 december 2019 om 14:59

        2020:    

Het jaar van verbinding:

Verbinden met je diepste binnenste. Doorvoelen van je lichaam voorbij angst, verdriet en blokkades. Contact maken met jouw kernkwaliteiten die je meekreeg om in te zetten op deze wereld.

 

Het jaar van liefde:

Vanuit liefde en warmte jouw pijn, jouw verdriet en jouw obstakels omarmen om zo ruimte te creëren en te ontdekken wat ze jou willen vertellen. Ze tonen de weg naar een volledigere versie van jezelf.

 

Het jaar van kracht:

Verbinden met en vertrouwen op je innerlijke kracht om te kunnen doorgroeien tot zijn wie je bedoeld bent om te zijn. Door in je eigen kracht te gaan staan kan je veel meer bereiken dan je ooit voor mogelijk houdt!

 

Het jaar van vertrouwen:

Vertrouwen op de kracht en de energie van het universum. Het terug afstemmen van jouw energie op de energie van het universum. Het terug in balans brengen van jouw lichaam.

 

Het jaar van dromen:

Vanuit je verlangens en je kwaliteiten je dromen leven. Losgekoppeld van de mallemolen en het oordeel van de maatschappij. Vrij zijn in het leven dat je wilt leven.

 

“Het is niet aan de mens om zich aan te passen aan de verwachtingen, de waarden, de normen en het beeld van de maatschappij. Het is aan de mens om hun eigen pad te leven zodat de maatschappij zich als vanzelf gaat aanpassen aan de mens.”

 

Reactie plaatsen

Reacties

Joey Faes
5 jaar geleden

Prachtig geschreven, heel mooi en puur verwoord!!! Dat we daar allemaal in 2020 aan mogen werken!!! 💛