VERSTILLEN om te HERBEGINNEN...

Er kwam onverwacht bezoek in onze wereld: Corona. Tot hiertoe is ze nog niet bij KIKO op bezoek geweest. (dat denken we toch...) En dat proberen we zo te houden. Alle KIKO activiteiten staan daarom on hold. 

Lees meer »

Bosbaden in de natuur.

Elke dag maak ik een moment vrij om te mediteren. Soms kort wanneer het een drukke dag is, maar ik streef naar minstens een half uurtje me-time. Mediteren kan op verschillende manieren. Voor mij werkt bewust koken, piano spelen, stiltemomenten, dansen, schilderen, yoga maar vooral bosbaden. Hierdoor stopt mijn denkmotor en kan ik mij verbinden met mijn lichaam, mijn geest en mijn ziel in het NU. 

Lees meer »

Nieuw aanbod voorjaar 2020

Voor het nieuwe jaar wens ik dat elk kind zichzelf mag zijn, zijn talenten mag omarmen en in zijn kracht mag staan om de wereld creatief tegemoet te treden.

Lees meer »

Een gezonde ziel.

Om te kunnen leven naar je kerntaak is het belangrijk om dagelijks jouw lichaam te doorvoelen, om te luisteren naar jouw behoeftes en jouw noden, om te leven voorbij definities en oordelen en vooral om te leven van en op het ritme van de natuur. Het vraagt een gezonde ziel.

Lees meer »