MAXI EDELSTEEN BeLEEF BOX

Edelstenen bestaan net zoals wij uit een energetische trilling. Als je een edelsteen vasthoudt of draagt, wordt de energetische trilling van de steen door je lichaam overgenomen en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de steen. Hierdoor kunnen edelstenen een balans brengen in ons hectische leven en ons helpen gronden of een intentie helpen bereiken. Bovendien zouden ze in staat zijn bepaalde blokkades op te heffen door ervoor te zorgen dat onze levensenergie beter stroomt.

De kleuren van edelstenen kunnen iets zeggen over de werking en kracht. De sterkst reinigende stenen zijn de paarse edelstenen, bijvoorbeeld de amethyst. De rode stenen zoals bijvoorbeeld de rode jaspis geeft kracht en grote hartstocht. Alle groene stenen, zoals de aventurijn harmoniseren, maken evenwichtig en werken verzoenend. Zo beschikt elke kleursoort over zijn eigen krachtvelden.

Niet alle edelstenen zijn geschikt voor kinderen en tieners omwille van hun sterkte of van hun krachtveld. Voor de MAXI EDELSTEEN BeLEEF box zijn er 10 edelstenen zorgvuldig uitgekozen waarbij kinderen en tieners op een veilige manier zich kunnen verbinden met energetische trilling van de steen. 

ONTDEK DE KRACHTEN VAN MOEDER NATUUR EN BESTEL DE MAXI EDELSTEEN BeLEEF BOX.