DE ENERGIE

Het vertrekpunt is dat alle dingen hier op aarde en in het universum bestaan uit energiedeeltjes. Wanneer deze energiedeeltjes trillen dan zorgen zij voor een frequentie van waaruit de werkelijkheid gecreëerd wordt. Ook wij, de mens, bestaan uit energiedeeltjes die mee resoneren op een bepaalde frequentie.

 

Bij de geboorte heeft ieder van ons een eigen unieke kerntaak of zielsmissie meegekregen om te volbrengen. In ons innerlijk kind zitten onze talenten en verlangens waarmee we onze kerntaak kunnen uitvoeren. Ons Zelfje of onze innerlijke wijze man/vrouw probeert er voor te zorgen dat wij op deze frequentie afgestemd blijven. Zij is ons innerlijk kompas.

 

We komen in ons leven echter andere mensen, gebeurtenissen, taken, verleidingen en conflicten tegen waarvan de energiedeeltjes niet op onze innerlijke frequentie resoneren. Wanneer we ons hier op afstemmen kunnen we storingen zoals pijn, verdriet, stress, ziekte, verslavingen, burn-out, depressie en andere minder aangename momenten beleven. Dit zijn levenslessen die ons duidelijk maken dat we niet meer op de juiste frequentie zitten of dat we nog iets te leren hebben over dit onderwerp.

Flow, geluk, plezier, vreugde, liefde en warmte zijn daarentegen signalen die aansluiten bij ons eigen energiefrequentie. Dit zijn de mensen, dieren, omgevingen en gebeurtenissen die we nodig hebben om onze zielstaak hierop aarde te kunnen verwezenlijken. 

 

Via onze oplaadpunten kunnen we ons lichaam en onze ziel voorzien van positieve energie die we nodig hebben om onze kerntaak te kunnen vervullen. De natuur is een energiebron en een zuiveringsstation voor ons lichaam en onze ziel. Alles wat niet bij ons hoort, neemt de natuur mee bij ons vandaan. Alles wat we nodig hebben, schenkt de natuur aan ieder die er voor open staat.