INFO

Wie ben ik?

Ik ben Naddy Verwaest. Ik ben geboren in april 1977. Sinds ik mij kan herinneren, ben ik omringd door kinderen. Via babysitten, in mijn opleiding, in mijn werk als kleuterleidster en als mama van 2 tieners en een vakantiemeid.

Ik kan oprecht genieten van het creatieve, het zorgeloze, het pure, het speelse en het “leven in het nu” dat kinderen in zich hebben. Allemaal eigenschappen waardoor kinderen zichzelf en de wereld rondom zich op een veilige manier kunnen ontdekken en er hun plaats in kunnen zoeken.

Via het organiseren van Kind In Kunst Ontmoetingen wil ik graag kinderen en volwassenen uitnodigen om voeling te houden of terug meer voeling te krijgen met zichzelf. Met het creatieve, het zorgeloze, het pure, het speelse en het “leven in het nu”.

 

Foto's activiteiten

KIKO maakt foto's tijdens activiteiten en kan die gebruiken voor de promotie van eigen activiteiten (op sociale media, in brochures,...). Als je niet wil dat we foto's van jou of jouw kind maken, kan je dat melden. Er worden geen foto's genomen tijdens individuele sessies!

 

Wet op de privacy

De gegevens van u of uw kind zullen enkel gebruikt worden in het kader van de workshops. Derden hebben geen toegang tot deze gegevens. Op het moment dat de gegevens niet meer noodzakelijk zijn voor de naleving van de toepasselijke regelgeving zullen deze vernietigd worden.

 

Rookverbod

Binnen het KIKO atelier is er uiteraard een algemeen rookverbod van toepassing.

 

Contact opnemen

Hebt u na het lezen van deze algemene informatie nog vragen? Neem dan zeker contact. Ik help je graag verder.