HOLISTISCH NETWERK GUTNESS PARTNERS

Holisme komt van het Griekse woord holos en staat voor "volledig of geheel". Een holistisch gezondheidsnetwerk bestaat uit een netwerk dat de gezondheid van iemand in zijn totaliteit wenst te bekijken.  Geen versnipperde therapieën maar een samenwerking onder de partners waarbij de noden van de klant steeds op de eerste plaats staan. 

 

Elke Vermeiren van Gutness verzamelde een netwerk van partners bij elkaar die samen vanuit eenzelfde visie en verlangen wensen te kijken naar de gezondheid van de mensen. Eentje waar er vanuit mind, body and soul gekeken zal worden naar het welbevinden van een persoon.

 

Het netwerk zal een team van professionals vertegenwoordigen die elk een expert zijn in hun eigen therapie. Van voedingscoachen tot voetreflexologen tot astrologen tot human design expert tot bachbloesem expert tot wandelcoach tot ... een beeldend lichaamstolk en stiltecoach. 

 

Hier verlangde blijkbaar niet alleen ik al een hele tijd naar en het voelt zo fijn om deel te mogen uitmaken van de Gutness Partners. Een netwerk waar er geen sprake is van concurrentie en angst maar eentje van liefde en vertrouwen in ieder van ons.